02 veebruar 2009

Tere külm

Seekord peamiselt paar fotot. Tegu on Tallinna tänavaga, osaga, mis jääb just PSRIKi maja ette. Nagu näha, on kõnnitee blokeeritud, autod pargivad üksteise taha, nii et inimene peab sõidutee peale (mis on siin suht tiheda liiklusega) astuma, et edasi saada. Siis tulevad suured lombid, mis sunnivad veel rohkem sõidutee keskele astuma. Või kui oledki tagasi kõnniteele pääsenud, siis majade seinte ligi hoidma, et sind märjaks ei pritsitaks. Kui vesi on suurem, siis on Tln 11 ja parkla vahel järv. Vahel tulebki purre ehitada. Aga see parkla on tõesti kummaline, seda enam, et asub täpselt politseimaja vastas. Õnneks on praegu korraks külm, lompe pole ja ongi asi korras. Aga räägitakse, et külm pidi otsa saama, kliima soojenemine vms. Nii et kel siiakanti asja, saate ette valmistuda.

3 kommentaari:

Hongmees ütles ...

Paide politseimaja vastas saabki kõige suuremaid sigadusi teha. Sh. ka näiteks Vallimäel. Ei tea kas Paide politsei lähtub oma töös põhimõttest, "hunt kodu lähedalt ei murra".

Rainer ütles ...

Vaevalt, et politseiski neile antud ressursinappuse üle õnnelikud ollakse. Pidev patrull Vallimäel või Lembitu pargi mullivanni juures, kus põhilised poisikestetembud tehakse, oleks praegustes tingimustes kardetavasti palju tahta.
Kunagi oli linnavolikogus arutlusel Paide linnakordniku ametikoht. Muidugi poleks kordnikul politsei volitusi, kuid märgata ja teada anda saaks ta küll.

Rainer ütles ...

Parkimine on nüüd mõne päeva jooksul tunduvalt viisakamaks läinud muide.

Postita kommentaar