06 jaanuar 2012

Türi!

Järgmisel nädalal, 10. jaanuaril kell 13 avavad Järvamaa Vabatahtlike Keskus (JVK) ning Paide SRIK teabetoa Türil.

JVK eesmärgiks on pakkuda vabatahtlikele rakendust ning samuti leida üles kohalikud vabaühendused, kes oleksid huvitatud vabatahtlike kaasamisest. JVK-l on tihe koostöö mh Töötukassaga, mis tähendab et töötuna registreeritud vabatahtlikud saavad vabatahtliku töö eest riigilt stipendiumi ning lisaks võtab JVK vastu vabatahtlikke tööpraktikale (näiteks puidutöö, siseruumide säästev renoveerimine aga ka erinevad kunsti- ja kultuurivaldkonnad). JVK suund vabatahtliku töö korraldamisel ongi tagada vabatahtlikele enesetäienduse võimalus, mille käigus panustatakse ka kohaliku kogukonna arendamisse. Türi teabetoa eesmärk on tuua need võimalused kohalikele inimestele lähemale.

SRIK asub Türil pakkuma vanade hoonete ennistamise alast teavet, mis hõlmab nii trükiste ja konsultatsiooni pakkumist. Hakkame korraldama ka koolitusi ning tutvustama vana hoone uuendamiseks pakutavaid Majatohtri kaupu.

Türi teabetuba asub Türil aadressil Paide tn 16 ning on avatud esialgu teisipäeviti kell 10-14. Teabetoa tegevust korraldavad türilased Kairi Randmer ja Meelis Suurkaev. Teavet saab meiliaadressilt jarva@vabatahtlikud.ee või telefonidelt 53564623 ja 56211772.
/foto: Lillelinna Mängumaalt/


Kujundus: KÜ Kujundus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar