19 juuni 2010

19. juuni talgud

Täna oli Paide kogukonnakeskuse järjekordsetel talgutel 14 inimest. Vedasime Tallinna 9 hoone põhjapoolsest boksist koli (peamiselt vana saepurumööblit) välja. Eesmärgiks oli teha ruumi lauamaterjalile, mis praegu puidutöökojas ees on. Ruumi tekkiski, kohe kordades ülearugi aga lauamaterjali üleviimisega ei saanud siiski algust teha. Boksi ühes nurgas leidsime hunniku lahtis asbesti. Õnneks rõskuse tõttu mitte eriti lenduvat. Aga tööd ei riskinud selles ruumis siiski jätakata. Loodetavasti vaatab spetsialist asja nädala sees üle.

Teine töö oli rularambi boks. Plaan on see tühjaks saada, sest boksist saab eksklusiivne kontserdipaik. Vähemalt 10. juulil :) Rambi lahtivõtmisega läheb aega, 3. juulil jätkame.

Paar koormat viidi ka jäätmejaama ära. Igasugu meeleolukaid nõukaaegseid plakateid tuli ka välja. Nagu lõunapausilt näha on :)

Teist korda jagati talgulistele ka P.A.I.sid. Vaatasin, et alates 1. maist on välja antud 107 P.A.I. tähte, neist 1-seid 93 ja 5-seid 14, mis teeb 1/50 kursi korral rahaliseks väärtuseks 8150 krooni. Sellises mahus on siis umbes pooleteise kuuga kogukonnakeskusse vabatahtlikku tööd panustanud :)
Täna oli kohal ka Arto, Järva-Jaani vallavanem, kes võibolla suudab P.A.I. panna kasutusse ka oma vallas. Näis, ma ikka loodan, et ka Paide linn leiab võimalusi linna arengusse vabatahtliku tööga panustavatele inimestele P.A.I. soodustuse tegemiseks, kas siis ujulas, spordihallis või mingitel üritustel.

Järgmine kord jätkame 3. juulil. Mõnus on näha, kuidas asi järjest ilmet võtab, nii et teretulemast jälle! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar