24 aprill 2011

Jalutuskäigud

Eelmisel nädalal oli Järvamaa Vabatahtlike Keskusel tore kohtumine Paide Eakate Päevakeskuse ja Järvamaa Pensionäride Koondisega. Juba varem olime mõelnud, et ehk saame midagi ühiselt teha. Esiteks on tegu lihtsalt äärmiselt toredate inimestega, lisaks veel suure teadmiste ja kogemuste pagasiga. Ka eakamad meie hulgas tahavad olla vabatahtlikud.

Üks sooja kevadasse kenasti sobiv algatus saab alguse juba reedel, 29. aprillil. Tegemist on jalutuskäikudega Paide vanalinnas. See pole professionaalne giiditeenus. Lihtsad inimesed, kes on siin kaua elanud ja oskavad rääkida lugusid kohtadest, millest meie iga päev mööda jalutame - see on asja mõte. Peale selle värske õhk, ilus ilm ja mõnus seltskond.

Niisiis, esimene kogunemine toimub 29. aprillil kell 13 Paide kogukonnakeskuses (Tallinna 11). Esimest jalutuskäiku juhatab proua Urve Schkiperov. Koos jalutama võivad tulla kõik, kes soovivad. Jalutuskäik on mõistagi tasuta. Ei pea ainult kuulama, võib ka veidi oma lugusid juurde rääkida. Olete oodatud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar