14 september 2011

TÕN

Sain täna sellise toreda teate:

ETKA Andras (www.andras.ee) viib läbi juba 14. korda täiskasvanud õppija nädalat Eestis, mille raames selgitatakse välja igas Eesti maakonnas aasta parimad õppijad, koolitajad, organisatsioonid ja omavalitsused. Tänavu esitas Eha Tasang Eesti Töötukassa Järvamaa osakonnast Paide Kogukonnakeskuse aasta koolitussõbralikuma organisatsiooni kandidaadiks Järvamaal. Lisaks teie organisatsioonile oli veel 3 kandidaati. Järvamaa täiskasvanud õppija nädala komisjon valis Järvamaa aasta koolitussõbralikuma organisatsiooni vääriliseks Paide Kogukonnakeskuse.
Suur tänu selle tunnustuse eest! Paide kogukonnakeskuses on täiskasvanuõppega tegelenud peamiselt Paide SRIK ja MTÜ Käsitöö Katsikud aga ka teised (Ühendus Weissenstein, Welopark jne).

Täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames viiakse kogukonnakeskuses läbi ka kaks koolitust - oktoobri alguses kogukonnakeskuse uue hooaja avaüritusena tantsutuba koos seebi valmistamise ja mõne muugi õpitoaga ning oktoobri lõpus vanade raamatute ennistamine (Ennistuskoda Kanut). Edaspidi neist üritustest lähemalt siinsamas blogis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar