29 oktoober 2012

Luuperikontsert klubis "Kolmkõla"

Sel laupäeval 3.novembril toimub Paide süvakultuurimajas "Kolmkõla" (Tallinna tn. 11) LUUPERIKONTSERT, kus kõlab muusika, mis luuakse reaalajas luuperite ja kõikvõimalike instrumentide abiga.

Põnevaks külaliseks sel korral Ramo Teder, esinejanimega PASTACAS, kelle kohta kirjutatakse järgmist ... "Nime Pastacas all teeb alates 1998.a. muusikat Ramo Teder, Viljandis sündinud kunstnik, kes täna elab Soomes, väikeses Teijo asulas. ... Pastacale ainuomane muusika sünnib, kui kohtuvad flööt, akustilised instrumendid, elektroonika ja isikupärane laulmislaad. Tema tänast loomingut võiks kirjeldada kui eksperimentaalset folk-poppi. Samas ei meenuta kontsertidel kõlav muusika plaatidel kuuldavaid elektroonilisi helisid, plaadi- ja laiv-Pastacat ühindab vaid muusikast kanduv meeleolu - seikluslik, mänglev, kohati lapselik-eufooriline, kuid alati hea meloodiatunnetusega ja haarav. Mees ise on öelnud oma esinemiste kohta “räpane lo-fi” või “nohikute punk-elektroonika”. 
Tema plaadi “Tsaca Tsap” kohta kirjutas uue muusika ajakiri The Wire: „Ramo Tederi plaat on tähelepanu-väärselt võluv ja leidlik!“. 
Pastacas on kirjutanud muusikat ka filmidele ja teatrile nii Eestis kui Soomes. Kontsertreisid on viinud teda lisaks Euroopale ka mitmel korral Jaapanisse. 2010.a. valmis Pastacast dokumentaalfilm sarjast „Eesti Lood“ (rezh. Rein Kotov)"

PASTACAS ETV "Terevisioonis" http://www.youtube.com/watch?v=cGfuvJHvqLY
PASTACAS " Eesti lood" : http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=120629

Samuti astuvad kontserdil koostöövormis ülesse andekas, ansambli NEVESIS kitarrist ERKI REIM & tuntud live - elektroonika viljeleja KAIDO KIRIKMÄE.

Kontsert algab kell 19:00 
Pilet: 3 eur

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar