09 november 2012

PAIdes kinno!

Järvamaa oma raha P.A.I. tekkis 2010 mais. Raha omanikuks saadakse kogukonna heaks tegutsedes ning seni on saanud seda kulutada peamiselt Paide kogukonnakeskuses. Lähemalt: http://pank.weissenstein.ee/

Nüüd on hea meel selle üle, et esmakordselt murdis P.A.I. meie majast välja. Sellest kuust alates on võimalik kasutada P.A.I.sid Paide Kultuurikeskuse kinos. Kinopileti hinnast (3,5 eurot) saab 1 euro ulatuses tasuda 1 P.A.I.ga, ülejäänud osas (2,5 eurot) tuleb tasuda eurodes. See on päris kenasti kooskõlas P.A.I. kasutamise ideega, nimelt et seda kasutatakse kohaliku ettevõtja poolt, eesmärgiks on anda sisuliselt soodustust kohaliku kogukonna toetuseks, P.A.I. des ei pea tasuma kogu teenuse hinna eest, väga heaks osatähtsuseks ongi u 40%.

Aitäh Paide Kultuurikeskusele ja samuti Rene Martinile selle julge sammu eest, millega toetatakse nii vabatahtlikku tööd, kui kogukondlikku arengut. Loodame, et kõik toimib hästi ja P.A.I.de kasutamine leiab laia kasutust.

Kel rohkem huvi P.A.I. vastu, siis üheks võimaluseks on tulla 10. novemberil Paide kultuurikeskuses toimuvale Järvamaa messile, P.A.I. laud asub messil teisel korrusel.

P.A.I.de Pank
pank@weissenstein.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar